Korisničko Ime
Lozinka
Forgot Password?
Register Now!
Forum
Pomoć
UPDATE
Prijava
Registracija
16.04.2026, 21:31:05
Los Balkan Legacy RPG/DM
»
OBAVIJESTI & BITNE INFORMACIJE
»
Obavijesti & Najave
»
LOS BALKAN LEGACY || Važna obavijest
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Autor
Tema: LOS BALKAN LEGACY || Važna obavijest (Posjeta: 115 vremena)
Tadich
,
Weite11
,
Scorseze
,
Chola.
i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ꜱʜᴇᴘʜᴀʀᴅ™
Adrian Shephard
LOS BALKAN LEGACY || Važna obavijest
«
u:
Danas
u 13:24:40 »
Poštovani igrači zajednice, moj SAMP nick je
Adrian Shephard
. Nisam imao priliku igrati na ovoj zajednici ali sam upućen u njenu historiju i prethodni uspjeh. Niste me imali prilike vidjeti jer praktično zadnjih par mjeseci radim "iz sjene" na nečemu potpuno novom za ovu zajednicu.
Riječ je o
novom gamemodu
koji radimo potpuno od nule - prilagođen potrebama baš ovog communitija ali i pravljen tako da isprati novije SAMP trendove.
Stay tuned, jer u narednih par dana ćete dobijati "sneek peeks" u vidu slika, dijelova slika i svega što bi vas moglo zainteresovati. Ono što vam možemo otkriti je da se radnja samog servera seli u
San Fierro
. Razlog promjene jeste najviše praktičnost. San Fierro je manji i dobro organizovan što stvara idealne uslove za radnju servera u kojoj ćete na svakom ćošku imati neku aktivnost.
Naš cilj je, da sa jedne strane napravimo gamemode koji će biti ispunjen aktivnostima, dati igračima prostor za grind i naravno - zabava, a sa druge strane taj gamemode bude lagan za upravljanje i nadograđivanje. Shodno tome, gamemode će biti dinamičan što je više moguće, što će reći:
- Dinamičan sistem kreiranja kuća,
- Dinamičan sistem kreiranja firmi,
- Dinamičan sistem kreiranja organizacija.
...
To znači da će ova tri sistema (i dodatni sistemi gdje bude bilo prostora za to) biti podesiva na samom serveru - što će nas riješiti nepotrebnih linija koda i učiniti samu skriptu optimizovanijom i lakšom za nadogradnju.
Za sada to bi bilo to, naravno bitna napomena je da ovo nikako nije proces koji dolazi preko noći, ali kao što vidite došli smo do momenta gdje to možemo najaviti. Ponavljam, gamemode nije ni na bazi jednog balkanskog servera - potpuno krećemo od nule jer mislimo da je takav korak potreban ovoj zajednici.
Za sva pitanja možete mi se javiti putem privatne poruke, a ja ću kao što sam već rekao kroz narednih par dana i u narednom periodu developmenta obavještavati zajednicu o svemu na čemu radimo.
Hvala na pažnji, vidimo se uskoro.
Adrian Shephard
Evidentirano
niickC™.
Balkan Legacy
Odg: LOS BALKAN LEGACY || Važna obavijest
«
Odgovori #1 u:
Danas
u 18:45:52 »
BUMP - DODANA ANKETA, IZVOLITE GLASATI
Evidentirano