28.02.2026, 04:47:50

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 22064 vremena)

Dafa., saeg, Pery, Todor, Gottinho, Kiki Corleone, Juric, Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson i 130 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Jale

• jale.luac
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #1050 u: 09.08.2025, 17:45:49 »
dobar pokusaj da ne bude ovo lb :smiley_bigtongue:

Online Jackall

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1051 u: 09.08.2025, 18:09:54 »
Zasto raspravljate vase probleme u kafani? Toliko o profesionalnosti

To su problemi cjele zajednice, ne samo njih. Ako si tu i citas ovo onda je i tvoj problem kao i svih ostalih.

Offline Conti

• *
« Odgovori #1052 u: 09.08.2025, 20:19:43 »
To su problemi cjele zajednice, ne samo njih. Ako si tu i citas ovo onda je i tvoj problem kao i svih ostalih.

nisi u pravu, oni koji su napravili problem i koji trebaju riješiti problem su njih trojica, nismo ti i ja krivi ili Jure ili neko četvrti

oni se trebaju privatno dogovoriti i razgovarati a ne prelijevati to u javnu raspravu i dramu

to što misliš da je tipa problem zajednice - nije, to se samo odražava na zajednicu, ustvari njihov je problem što su mislili da će biti nešto sad wow sa lb modom, istom temom, istim forum postovima, istim ljudima, istim svim

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1053 u: 09.08.2025, 21:54:25 »
Nisu to moji problemi ni tvoji problemi, nismo mi u admin timu i ne odlucujemo o sljedecim koracima nego oni. Nije moj problem sto Brian ne zna skriptati ili sto Zmajo ne zna odrediti prioritete i da se dogovore ko ljudi. Po toj logici nije potreban vlasnik nego svak odlucuje o svemu, a to tako ne ide

Online Ballack

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1054 u: 10.08.2025, 12:15:56 »
I eto? Sta i eto? Spojis dvi propale zajednice u jos veci propalitet?
Pa ta propala zajednica ima sigurno 50-60 ljudi koji prate forum i mozda bi neko igrao

Koji si ti faktor jebote stalno pljujes kako tu tako si i tamo po svemu, pravis se najpametniji u svemu, ko si ti jebote da stalno pljujes nekog i nesto, a ni jedan tvoj post nije za boljitak ili barem za neku podrsku

Offline Gaoc

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1055 u: 10.08.2025, 12:18:19 »
I tu smo stali.. opet se nista ne zna jel ce ista bit od ovog ili ne..

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1056 u: 10.08.2025, 13:29:15 »
Bit ce naravno da ce biti

Offline Conti

• *
« Odgovori #1057 u: 10.08.2025, 14:08:44 »
Pa ta propala zajednica ima sigurno 50-60 ljudi koji prate forum i mozda bi neko igrao

Koji si ti faktor jebote stalno pljujes kako tu tako si i tamo po svemu, pravis se najpametniji u svemu, ko si ti jebote da stalno pljujes nekog i nesto, a ni jedan tvoj post nije za boljitak ili barem za neku podrsku

ta propala zajednica je propala, može ona imati 30 hiljada korisnika registrovanih na forumu ali je propala zbog par nepismenih likova

jednostavno neće niko više nikad ući tamo igrati a neki i ne mogu jer su banovani, obrisan im account itd.

ps. i nije pljuvanje reći da je propala kada jeste

Online Hordaš

• Dr. Hordas
  • *
« Odgovori #1058 u: 10.08.2025, 15:27:56 »
al sto je najgore dosli su ljudi zeljni pozicije i ak je ne dobiju pocnu srat o svemu

MIKE POBRO HITMAN AGENCY LEGEND

HITMAN AGENCY DIRECTOR: [6]
EX. GAME ADMIN: [3]
EX. GFX DESIGNER

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1059 u: 10.08.2025, 15:32:44 »

Ima i ova zajednica ljude koji prate forum pa ne igraju. Razumite da nije dovoljno samo to sto neko gleda forum. Tih 50-60 korisnika je u zadnjih 24 sata i normalno da se skupi 50ak ljudi jer je puno lakse uci na forum na 10 sekundi preko mobitela dok nisi kuci. Ne moras imati samp da bi usao na forum. Nije isto uci na forum ili na server, brojke varaju a vidim da ti pusis tu pricu s brojkama.

Ja sam faktor isti kao i ti, obican igrac koji ne pljuje i ne sere nego daje konstruktivnu kritiku za boljitak zajednice, ali to i je ono sto nas razlikuje. Mrzim govoriti da sam od nekoga pametniji, ne smatram se nesto posebno pametnim, ali pratim situaciju i objektivno gledam na stvari, ali od tebe sam izgleda puno pametniji jer ti nisi ni to u stanju i realno sagledati situaciju. Ti si onaj slijepi igrac koji ce svaki potez administracije pohvaliti i reci samo tako naprijed trudite se. I ja se slazem da treba biti potrska administraciji jer oni to rade za nas na kraju, ali ti njima nisi podrska ako ih lazes da je nesto dobro, a rade pogresnu stvar.
Ja nisam nikakav pljuvator i serator nego realist i ono sto treba pohvaliti cu pohvaliti (cega je nazalost jako jako malo u zadnje vrijeme jer ljudi pogresno razmisljaju i ne kuze glavne probleme zajednice), a kad treba reci da nesto ne valja reci cu da to ne valja i ako me netko zeli saslusati dat cu svoj prijedlog. Ako se pitas zasto ja onda nisam vlasnik, moj odgovor je sto nemam vremena za voditi zajednicu, ne zelim izdvajati novac u nesto sto je upitno moze li ti se vratiti, ali cu uvijek biti tu da ispratim situaciju, predlozim nesto i ja na taj nacin dajem podrsku.
« Zadnja izmjena: 10.08.2025, 15:34:59 od Eruj »

Online xaviesta.

• nein
  • *
« Odgovori #1060 u: 10.08.2025, 16:53:08 »
Naporan si Jure Eruj

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1061 u: 10.08.2025, 17:01:42 »
jure i conti su upravu.

Online Rofix

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1062 u: 10.08.2025, 18:36:43 »
Gdje drama tu sam i ja
 :smiley_machinegun:

Ocekivano? Ocekivano

Online ROBY

• Roby Kamata
  • *
« Odgovori #1063 u: 10.08.2025, 21:25:37 »
Meni je samo prezanimljivo gledati koliko su vaši životi zapravo dosadni kad imate volje prepirati se sa nekim na forumu. Fascinantni ste mi.
Da se nadovežem na sve ovo što ste pisali jer imam nešto vremena prije nego što završim sa toaletom.
Što očekivati od zajednice i vlasnika koji su pustili server sa totalno ubagovanom skriptom, lošom skriptom, bez skriptera, sa punim organizacijskim računima. Što ste mislili? Da ćemo ići i prijaviti da dobijem nagradu 100 postova na forumu? Ne. Kao i svaki tipičan balkanac idem prevarit sistem pa ako prođe prođe.
Kako netko ima obraza ući ingame i pisati "trance familiy najaktivniji..." bla bla, a u isto vrijeme na forumu napisati kako smo te prevarili ili iskoristili TVOJU skriptu da steknemo korist? Kontradiktorni ste svi, počevši od vlasnika koji su mislili ne raditi apsolutno ništa a očekivati da ćemo svi slijepo vjerovati.
Malo mi je čak i žao što nije uspjelo, ali sudeći po Brianovom postovima vidim da zapravo ništa niste ni napravili.
Imam i ja skriptu LBa iz 2023 dok su Kolle i Zile vodili, ako netko planira otvoriti novi Las Palmas Balkan ultimate gaming comunity javite se.
Sad obrisat svoj šupčić kad nema Lovrića da ga obliže.

Peace out.
Mihajlo Madić - Pravednik

Offline batonkal

• blood lust
  • *
« Odgovori #1064 u: 10.08.2025, 23:39:59 »
tako ti je to kad se ne zna