27.02.2026, 23:32:20

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 21978 vremena)

Brian, Pery, Todor, K A L U, Dafa., Gottinho, Kiki Corleone, Juric, Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson, Conti i 162 Gostiju pregledava ovu temu.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #1230 u: 12.01.2026, 20:11:34 »
Brate svima je jasno da nema od ovog nista GTA V je jedina sansa i svi bi igrali a ovako samp kao igrica je umrla ko ce igrat samp ajmo realno i ovi koji hoce bajg old school ti nece niko uci da igra ako udju tu su 2 min i tjt prvi ja samo das podrske i gotovo ja cim udjem vidim onu igricu smorim se realno proslo je to ne moze se tu bilo sta napravit osim GTA V pokusat

Samp je tu zbog uspomena, u pregovorima sam sa određenim ljudima da pokrenemo GTA V server, za GTA V koristit će se ovaj forum àto se tiče samp servera ostat će aktivan i nakon pokretanja GTA V servera, napravit ćemo pod-domen samo sa SAMP ili da sve sročim ovdje na ovom forumu u jednu rubriku...

Što se tiče GTA V servera tražili smo @balkanac i ja mod koji bi svima nama odgovarao da bude 50/50, ali jedino bi mogli preko FiveM sklopiti čisti RP.. Meni se iskreno Hard RP nije sviđao nikad, ali ako baš budem morao......

Online Barrack Cruz

• -
  • *
« Odgovori #1231 u: 12.01.2026, 20:25:58 »
Samp je tu zbog uspomena, u pregovorima sam sa određenim ljudima da pokrenemo GTA V server, za GTA V koristit će se ovaj forum àto se tiče samp servera ostat će aktivan i nakon pokretanja GTA V servera, napravit ćemo pod-domen samo sa SAMP ili da sve sročim ovdje na ovom forumu u jednu rubriku...

Što se tiče GTA V servera tražili smo @balkanac i ja mod koji bi svima nama odgovarao da bude 50/50, ali jedino bi mogli preko FiveM sklopiti čisti RP.. Meni se iskreno Hard RP nije sviđao nikad, ali ako baš budem morao......
rage je dosta skuplji, to je ako preuzmeš franšizu… držao sam ja nexus rp isplati se to ako ti se da se cimas ali ne možeš ništa svoje nego samo šta oni kažu to možeš da uradiš, dok five m radiš svoje i biraš kako će da bude ali je hard rp sa white listom i ima manje igrača nego rage a i five m su dosta strimerski serveri
-

Offline Stjepan99

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1232 u: 12.01.2026, 20:36:23 »
5 igrača ljudi ig ,ajmo  malo gore neki evente ili nest ,ovako inace gasi mjesalicu motaj kablove :D

Online Barac

• *
« Odgovori #1233 u: 12.01.2026, 20:40:10 »
Brate svima je jasno da nema od ovog nista GTA V je jedina sansa i svi bi igrali a ovako samp kao igrica je umrla ko ce igrat samp ajmo realno i ovi koji hoce bajg old school ti nece niko uci da igra ako udju tu su 2 min i tjt prvi ja samo das podrske i gotovo ja cim udjem vidim onu igricu smorim se realno proslo je to ne moze se tu bilo sta napravit osim GTA V pokusat
Sto ne bi moglo?
Balkan school i sad preko dana broji 250 igraca uvecer bude preko 350 nebitno sto je to rpg moze i u nas bar 40 50 igraca bit tu aktivno bar 2 sata dnevno uc,svak radi i ja radim udjem kad mogu i sto si reko da se pruzi podrska itd al moze se idalje malo ozivit u ovom zimskom periodu

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1234 u: 12.01.2026, 20:51:24 »
Sto ne bi moglo?
Balkan school i sad preko dana broji 250 igraca uvecer bude preko 350 nebitno sto je to rpg moze i u nas bar 40 50 igraca bit tu aktivno bar 2 sata dnevno uc,svak radi i ja radim udjem kad mogu i sto si reko da se pruzi podrska itd al moze se idalje malo ozivit u ovom zimskom periodu

botovi brate

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1235 u: 12.01.2026, 21:02:42 »
Sto ne bi moglo?

Što se GTA V tice ako ne znas skriptat skupa je investicija to sam gledo isto mod da se kupi neki citav iole za igranja od 100€ pa nadalje e sada ima tu i ono kao u svih GTA V servera kupovina auta i slicno za RL pare inace je skupo ako ne znaš kako GTA V funkcioniše što se servera tiče. Uglavnom imamo to u planu pa ćemo vidjet sta i kako dalje. Sad za sad nam je prioritet evo SAMP dok ne skontamo GTA V.

Online Tomy

• *
« Odgovori #1236 u: 12.01.2026, 21:12:46 »
Ja bi otvorio roblox server

Online Todor

• *
« Odgovori #1237 u: 12.01.2026, 21:13:56 »
pa morace da se kupi kompjuter za taj gta v, vidim da je vreme da se zaboravi sampic

Online Barac

• *
« Odgovori #1238 u: 12.01.2026, 21:38:42 »
botovi brate
Pa ima sigurno 100 igraca da igraju aktivno

Online KRLEX

• Community Manager
  • *
« Odgovori #1239 u: 12.01.2026, 22:41:35 »
Najlakse je pisati kako od ovog nema nista umjesto da udjete IG i da vidite da itekako od ovog moze biti nesto.
Svi mi radimo al mozemo odvojiti bar sat dva da udjemo i da promijenimo trenutno stanje na bolje

JAMES INFERNAL ıllı TETAK [1338] ıllı BALKAN LEGACY

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1240 u: 12.01.2026, 22:43:57 »
Najlakse je pisati kako od ovog nema nista umjesto da udjete IG i da vidite da itekako od ovog moze biti nesto.
Svi mi radimo al mozemo odvojiti bar sat dva da udjemo i da promijenimo trenutno stanje na bolje

Ima sada 8 igraca  od tih 8 6 ih je afk po 20 minuta

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1241 u: 12.01.2026, 22:47:38 »
Zmajo čssti mantijama u paneri bujrum

Online Gopi

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1242 u: 12.01.2026, 23:21:22 »
Mnogo pravila trebate izmjeniti da bi vratili ljudima nekadašnji moral za igrom, a koji i dalje postoji npr. na BS kojeg je Barac pomenuo.
Nisu to poneka pisana pravila, već mnoga pravila koja su vremenom dolazila kao jedan po jedan uljez, i malo po malo, vremenom su postala generalna i obavezna na zajednici.
Za to je krivo tadašnje pogrešno odnosno neuko shvatanje CEO zajednice o načinu funkcionisanja svakog javnog Online Gaming Servisa.
To shvatanje se ne može naučiti u našim godinama, jednostavno ga znaš iz davne prošlosti, ili ga ne znaš.
Jednostavno, to je jedan i jedini uzrok ovakvog stanja, a svi ostali razlozi dolaze povučeni domino efektom od ovog glavnog razloga.

Narodnim riječima rečeno, potrebno je samo znati ravnomjerno raspodjeliti čari zadovoljstva ove igre, u što spadaju imetak, povlastice, persmisije i ovlaštenja...ali ne ovlaštenja koja su samo napisana već ona koja ti stvarno daju za pravo da ti odlučuješ po svojoj volji u nekoj trenutnoj situaciji, i da niko nema pravo da te pita zašto to.
To sr zadovoljstvo godinama unazad oduzimalo jednoj po jednoj grupi igrača, pa jednom po jednon igraču.. .ali sreča je da se sve to može i vratiti i ja ću vam dokazati lično i personalno, kroz neko vrijeme koje je pred nama.

I znam da nisam omiljen mnogima, svašta se ružno priča, no te moje loše osobine, uopće nemaji utjecaj na moje dobre, osobine, i sve napisano, kao i tvrrdnju da se može uspjeti ako znaš, sve to cu lično da vam dokažem kroz neko vrijeme, živi bili pa vidjeli
« Zadnja izmjena: 12.01.2026, 23:27:17 od Gopi »

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1243 u: 12.01.2026, 23:26:46 »
Samo sam vidia da je neko napisa "CEO zajednice".
Balkan Legacy = korporacija

:smiley_banana: wtf :smiley_hangloose:

Online Gopi

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1244 u: 12.01.2026, 23:29:25 »
Samo sam vidia da je neko napisa "CEO zajednice".
Balkan Legacy = korporacija

:smiley_banana: wtf :smiley_hangloose:
Pa to sam napiso iz dva razloga, prvi je da ne kažem head jer i sada imamo heada, a drugi je jer nikad nisi bio više u pravu sa tom izjavom da je BL korporacija...pogodio si u srž, ritam samoodrživosti korporacije i ovoga, je sa malim razlikama
« Zadnja izmjena: 12.01.2026, 23:31:20 od Gopi »