Mnogo pravila trebate izmjeniti da bi vratili ljudima nekadašnji moral za igrom, a koji i dalje postoji npr. na BS kojeg je Barac pomenuo.
Nisu to poneka pisana pravila, već mnoga pravila koja su vremenom dolazila kao jedan po jedan uljez, i malo po malo, vremenom su postala generalna i obavezna na zajednici.
Za to je krivo tadašnje pogrešno odnosno neuko shvatanje CEO zajednice o načinu funkcionisanja svakog javnog Online Gaming Servisa.
To shvatanje se ne može naučiti u našim godinama, jednostavno ga znaš iz davne prošlosti, ili ga ne znaš.
Jednostavno, to je jedan i jedini uzrok ovakvog stanja, a svi ostali razlozi dolaze povučeni domino efektom od ovog glavnog razloga.
Narodnim riječima rečeno, potrebno je samo znati ravnomjerno raspodjeliti čari zadovoljstva ove igre, u što spadaju imetak, povlastice, persmisije i ovlaštenja...ali ne ovlaštenja koja su samo napisana već ona koja ti stvarno daju za pravo da ti odlučuješ po svojoj volji u nekoj trenutnoj situaciji, i da niko nema pravo da te pita zašto to.
To sr zadovoljstvo godinama unazad oduzimalo jednoj po jednoj grupi igrača, pa jednom po jednon igraču.. .ali sreča je da se sve to može i vratiti i ja ću vam dokazati lično i personalno, kroz neko vrijeme koje je pred nama.
I znam da nisam omiljen mnogima, svašta se ružno priča, no te moje loše osobine, uopće nemaji utjecaj na moje dobre, osobine, i sve napisano, kao i tvrrdnju da se može uspjeti ako znaš, sve to cu lično da vam dokažem kroz neko vrijeme, živi bili pa vidjeli