4 orge 39 prijava za invite ukupno a 15 igrača ig kako to brate kako to 
Nema sadržaja na serveru kad ti zabava na serveru zavisi od broja igrača u lošoj si poziciji jer svi će čekati da uđe neka cifra ja evo prvi vidim 5 ljudi ingame ja kao policajac šta da radim? Ne mogu nikoga ganjati, zaustavljati, ne mogu racije pravit ne mogu ništa. Da radim posao i to je više u zadnjih preko 10 godina dosadilo - jedan te isti posao.
Sve dok je na serveru osnovni vid zabave war, zona ili racija, što ti direktno zavisi od broja igrača, napretka nema. To je moglo prije dok smo svi bili mlađi, zagrijaniji za igru i kada je prosjek igrača bio 100-150, a ranijih godina i više. Rješenje je jednostavno - napravi update koji će ljudima ponudit sadržaj koji će ih i da su sami na serveru zadržati npr. zanimljivije poslove, svaki da bude unikatan na svoj način, napravi različite droge koje se prave na različite načine - da moraš ganjati sastojke kao što je to nekad bio kokain, napravi random "evente" kroz grad npr. da svako malo padne neki drop negdje da igrači traže, da se svako malo stvori NPC negdje u gradu koji će ti dati neku mini misiju i slično.
To su neke stvari bez kojih ne može, prošlo je vrijeme kada se server mogao otvoriti sa nekim modom iz 2012-13 i reći evo stari mod, a mi igrači jao nostalgija pa uđemo. Više nikom nije zanimljivo samo se napucavati po serveru. 2026 je godina sistemi i gameplay na drugim serverima je otišao ovom predaleko. Stojimo u mjestu zadnjih 5-6 godina i čudimo se kako nema igrača. Skripta od 0 bi oduzela dosta vremena, i svjesni smo svi da od toga nema ništa, ali ovo se da poprilično reworkati samo treba malo vremena i volje.