28.02.2026, 04:45:35

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 22059 vremena)

Dafa., saeg, Pery, Todor, Gottinho, Kiki Corleone, Juric, Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson i 131 Gostiju pregledava ovu temu.

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #1410 u: 23.01.2026, 01:13:23 »
Moj problem nije što on ne može snimat na 20 fps-a dok čiterat može i tu mu ne laga kao. Znači rekao sam, ukoliko napravi protudokaz znači pozicija / gun / vrijeme ubijanja sve copy paste i to mi snimi ja ću quitat server.

Ja cu samp quitat ako napravi protudokaz

Online Brian

• *
« Odgovori #1411 u: 23.01.2026, 01:22:16 »
Jesmo mi u prošlosti ili šta?
Prijatelju, dokaz je čist. Sve se vidi.
Da banao sam jer očito vidim da su izgubljeni i da im pod hitno treba jedan topli razgovor uz kavicu i cigaru.
O čemu više da pričamo? Kao da svi ne znamo tko je Todor Cruz -.-kao lošija kvaliteta zamisli e.
Ja čorav pa ne vidim šta je korišteno na snimku
Znaš li ti da se u prošlosti dešavalo da damage informer ne radi kako treba i da se dešavalo da 2 čovjeka pucaju jednog i u sekundi ga ubiju a da se to na damage informeru i videu i ne vidi i zato se damage informer nikad nije uzimao za dokaz. E zato je potreban zvuk i duži video da sve vidiš i čuješ, a i to za bandicam lupaš nije do kvalitete videa nego što neke čitove može sakrit al to opet govori o tvom iskustvu. Samo ovo što si reko znamo ko je Todor govori da je ovo ban iz ega.

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1412 u: 23.01.2026, 01:28:49 »
Znaš li ti da se u prošlosti dešavalo da damage informer ne radi kako treba i da se dešavalo da 2 čovjeka pucaju jednog i u sekundi ga ubiju a da se to na damage informeru i videu i ne vidi i zato se damage informer nikad nije uzimao za dokaz. E zato je potreban zvuk i duži video da sve vidiš i čuješ, a i to za bandicam lupaš nije do kvalitete videa nego što neke čitove može sakrit al to opet govori o tvom iskustvu. Samo ovo što si reko znamo ko je Todor govori da je ovo ban iz ega.

za bandicam sto krije citove , onda treba zabranit medal, obs game overlay, discord overlay, steelseries gg i mnogo raznih overlay aplikacija (dll, asi, lua citovi) (cak mislim da i ts6 overlay moze sakrit cheat)

takodjer imam mnogo videa kako im skoro citava organizacija cituje ukljucujuci i todora gdje je par puta bio sumnjiv zbog istih ovih citova za koje je i banan

mada mislim da se svadjate zbog gluposti, ovo nije problem igraca vec staff teama, ako vec ne znaju donijet zajednicku odluku onda koja je poenta bila razmatranja?

Online Todor

• *
« Odgovori #1413 u: 23.01.2026, 05:35:24 »
Znači Dado, ipak si fuksica Renatova koja je ovo uradila iz inata, hehe :rolf

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1414 u: 23.01.2026, 06:33:59 »
Samo da vas sve napomenem tko god čituje za svoje ponašanje kao i za ban ste odgovorni licno vi koji koristite cit tako da zamolio bih vas da se ne blamirate porukama srušit cu frm srušit cu ovo mani te se tih djecijih prica čitero si i cao.

Online rock.escobar

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #1415 u: 23.01.2026, 09:47:10 »
Apel na @rock.escobar da uzme LCN!

@Brian brate i pomozi.ba je objavio isto, ko bi drugi mogo bit? 🤣💎

Online rock.escobar

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #1416 u: 23.01.2026, 09:58:22 »
Ja bih kratko da se nadovežem, odluka se jednom donosi, svi jednoglasno, neutralan sam u ovoj situaciji ali sve što je Brian reko je upravu, ja kad sam admin bio par sam momaka bano od trenutnog admin tima ovdje, i isti su imali opravdanje kao i Todor, ne znam hoće li se polemisat u vrhu administracije što se tiče ove teme, ali ja mislim da su ovi dokazi nedovoljni da banaju igrača pogotovo koji ima poziciju na serveru.

Online Bavarac

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1417 u: 23.01.2026, 10:28:52 »
Ja bih kratko da se nadovežem, odluka se jednom donosi, svi jednoglasno, neutralan sam u ovoj situaciji ali sve što je Brian reko je upravu, ja kad sam admin bio par sam momaka bano od trenutnog admin tima ovdje, i isti su imali opravdanje kao i Todor, ne znam hoće li se polemisat u vrhu administracije što se tiče ove teme, ali ja mislim da su ovi dokazi nedovoljni da banaju igrača pogotovo koji ima poziciju na serveru.
Tako je reci im kako to ide. Al sta je meni vise cudno ljudi 2026g je i svi ovdje su preko 20g zivota a i dalje im je merak neki samo warovi i warovi, uzeti čit i izigravat nekog pro DMera s toliko godina igranja i ta prica. Pa ljudi niste djeca vise da se palite na taj winani war i na to da ste ubili 5, 7 il 10 drugih na waru. Zato nazalost koliko se god neki trudili oko servera ovo nema napretka, jer takav je mentalitet poguban za sviju nas.

Online xaviesta.

• nein
  • *
« Odgovori #1418 u: 23.01.2026, 10:30:35 »
Ljudi kakve đoje je vama Toxaa dao da ste skrenuli svi od reda?

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1419 u: 23.01.2026, 11:17:45 »
ma najjaci ste mi <3

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1420 u: 23.01.2026, 11:20:09 »
Zamisli imas djete i imas vjv 25+ a mozak ti od djeta tipa 10 godina.

Online Barac

• *
« Odgovori #1421 u: 23.01.2026, 11:43:35 »
Sirimo mrznju,a ne ljubav

Online Rofix

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1422 u: 23.01.2026, 11:53:29 »
To ti je kad slanci banaju samo zbog imena
Tako je reci im kako to ide. Al sta je meni vise cudno ljudi 2026g je i svi ovdje su preko 20g zivota a i dalje im je merak neki samo warovi i warovi, uzeti čit i izigravat nekog pro DMera s toliko godina igranja i ta prica. Pa ljudi niste djeca vise da se palite na taj winani war i na to da ste ubili 5, 7 il 10 drugih na waru. Zato nazalost koliko se god neki trudili oko servera ovo nema napretka, jer takav je mentalitet poguban za sviju nas.
U tome i jest problem.
Jebo war I win, nista ljepse kad ubijes čiteru volju za igrom.
Problem dm organizacije je sto je sve deliver i war.
Al nista bolje nije ako odes u PD tazzat, svaki hitmen barem wha upali.

Ovi što snjmaju su ubjedljivo najgori, ugasio je sve da snimi dva dokaza na doku i posle toga po starom.

Online Barrack Cruz

• -
  • *
« Odgovori #1423 u: 23.01.2026, 11:53:39 »
Sirimo mrznju,a ne ljubav
To nam je posao, sa Balkana smo hehe
-

Online Rofix

• Balkan Legacy
  • *