14.04.2026, 07:48:49

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 40857 vremena)

Tomy, Amidza, ROSSI, Pery, Brian, krlac, lovree, Tyson, Reus_Zeus, Don i 32 Gostiju pregledava ovu temu.

Online lovric.

• Legacy
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #2520 u: 20.03.2026, 13:04:12 »
:smiley_moon: tupavi shitmani bože moj
vase vrijeme mafijanja je odavno proslo sinko
od ovoga trenutka i ti si dodan na listu mrzovoljaca vidimo se ig na nisanu
Sportski pozdrav

Online andreas

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2521 u: 20.03.2026, 13:51:49 »
sto ne mogu citera

Online Reus_Zeus

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2522 u: 20.03.2026, 15:23:04 »
https://bl-samp.com/index.php?topic=619.0

Zašto se topicu ne promini ime i stavi npr. kupnja slobodne pozicije ili bar u formurale stavi koliko je ko spreman ponudit para, da i oni posteni mogu doc do necega ako to zele postic na vas nacin, kad su na to primorani.

Zajednica di “napredujes po zaslugama”, ali samo ako su zasluge u novcaniku — server u raspadu, pola ekipe nestalo, a oni i dalje glume 2013 ka zlatno doba dok dijele pozicije po tarifi, a oni sta su posteni, samo pate i gledaju kako in unistavate igricu u kojoj traze mir i odmor.

Online niickC™.

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2523 u: 20.03.2026, 15:44:30 »
Hahahahha dobar ovaj iskreno
Po zaslugama samo sve, me znam o čemu pričaš
Svak ko je pošten, aktivan, ko je tu doć će do pozicije i tjt

CORLEONE1337

COBRI IN DA HAUS

Online Reus_Zeus

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2524 u: 20.03.2026, 15:54:38 »
Hahahahha dobar ovaj iskreno
Po zaslugama samo sve, me znam o čemu pričaš
Svak ko je pošten, aktivan, ko je tu doć će do pozicije i tjt
Ovaj post nije bia otvoren za debatu, sve je vec prikazano i svako ce vidit onako kako je.
Mozda te zbunjuje ovo pocetno zasto, ali ti moran ocito napomenit da se radi o retorici.
Ne zelin bit taj koji ce te vridat, al ako neko mora vec na ovo odgovorit, nek odgovori onaj koji ti je reka da instaliras revolut da ti moze pribacit 5€ tvog cuta, za tvoj post jelte https://bl-samp.com/index.php?topic=632.0

Offline Stefanoᵀᴹ

• U Zenicu kada pođem ja
  • *
    • W
« Odgovori #2525 u: 20.03.2026, 16:11:15 »
Ovaj post nije bia otvoren za debatu, sve je vec prikazano i svako ce vidit onako kako je.
Mozda te zbunjuje ovo pocetno zasto, ali ti moran ocito napomenit da se radi o retorici.
Ne zelin bit taj koji ce te vridat, al ako neko mora vec na ovo odgovorit, nek odgovori onaj koji ti je reka da instaliras revolut da ti moze pribacit 5€ tvog cuta, za tvoj post jelte https://bl-samp.com/index.php?topic=632.0

Stari moj ne znam o cemu pricas ja nisam nikome uplaćivo nista xD. Covjek misli da je ovo 2016 pa da moras platit za poziciju kako bi upo na lider mjesto
Bez cheata se ne ulazi ovdje

Online FilipCroatian

• Los Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2526 u: 20.03.2026, 16:24:16 »
Stari moj ne znam o cemu pricas ja nisam nikome uplaćivo nista xD. Covjek misli da je ovo 2016 pa da moras platit za poziciju kako bi upo na lider mjesto

Nije to samo bilo, i plaćanje za game admina i za globalca.

Onda se umislio onaj ko je platio da može šta želi.

Sav taj sistem pay2win sto bi ljudi rekli je sranje.

Ne samo za samp, nego za svaku općenito igru.

Online niickC™.

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2527 u: 20.03.2026, 16:48:16 »
E čuj ljudi da neko plaća poziciju ahahhaa

CORLEONE1337

COBRI IN DA HAUS

Online Tomy

• *
« Odgovori #2528 u: 20.03.2026, 16:53:07 »
Ja sam head admin

Online FilipCroatian

• Los Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2529 u: 20.03.2026, 16:57:23 »
E čuj ljudi da neko plaća poziciju ahahhaa

Ozbiljno, bilo je to znaju skoro svi koji su igrali ovdje od 2016, pa nadalje.

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2530 u: 20.03.2026, 17:02:44 »
kod kena uplacivali globalca ko da je sveta pozicija

Online Reus_Zeus

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2531 u: 20.03.2026, 17:12:01 »

Dragi Stefano, ne znan ko si, ali o tebi se lako saznaje iz cinjenice da na SA-MP forumu imas potrebu stavljat opise takvog smisla. Prijateljski savjet: ozbiljno preispitaj svoje stvarne potribe i je li ovo nacin da lijecis svoje nedostatke, bilo to karakterne nesigurnosti ili samo neke teske situacije iz zivota. Neman nista protiv tebe, niti govorin protiv tebe, jer danas Stefano, sutra Mustafano. Govorin samo o vodstvu ove zajednice koje je smijurija(zao mi je sta to moran rec), misleci posebno na odnose izmedu ljudi (koji cine ovu zajednicu) i vodstva (koji cine da to bude uopce moguce). Ode moran prozvat forum ime @balkanac, gledajuci neke njegove postove koji su dosta onako dijabolicni u trenutku dok je zajednica u egzistencijalnoj krizi.

Ja se stvarno nadan da ce ova zajednica krenit u dobrom smjeru i da cu zalit za danom kad san upalia sve moguce teleporte i boosteve da me se prisilno makne, da ne gledan di to sve ide, ali evo gledajuci ovakve neke postupke... Mozete me sad prozivat radi toga, da neman pravo glasa i svasta nesto, ali prvi san bio tu kad san cua za open i podrza maksimalno igrajuci ponovno svoju dragu igricu.

Moja poanta je, ako ne zelite bit vjerni vrijednostima oko kojih se zapravo vrtilo sve i vrijednosti koje su drzale sve u skladu, onda ostavite ime Los Balkan iz upotrebe i ne mrcvarite ga.
Tadasnja zajednica je tocno znala koje se pozicije mogu ostvarit kupnjom i to u tom kontekstu je bilo okej, a pogotovo se znalo koje se pozicije ostvaruju i koja je nagrada za aktivnost i zabavu u igri i to je bia cili smisao.

Online niickC™.

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2532 u: 20.03.2026, 17:23:41 »
Ozbiljno, bilo je to znaju skoro svi koji su igrali ovdje od 2016, pa nadalje.
Prije da, naravno da je sve bilo na eurima, od ultra Admina do kojekakvog auta
Al sad druže 2026 godina da kupuješ poziciju na igrici ? Ne

CORLEONE1337

COBRI IN DA HAUS

Online Ministar Pravde

• Gottara
  • *
« Odgovori #2533 u: 20.03.2026, 17:25:09 »
Meni samo javili da sam lider, mozda je neko platio za mene pojma nemam

Offline SENAR.

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2534 u: 20.03.2026, 17:26:35 »
Au kakva trovačnica, nastavite, zanimljivo je

Licni sam svedok da ime koje moras prozvati na ovom forumu ( @balkanac ) nije tu sa svojim "dijabolicnim" postovima, uz jos neke ljude, morao bi da nadjes drugu zajednicu na kojoj bi pisao dijabolicne postove.

Placanje pozicija NE POSTOJI, niti ce postojati dok sam ovde. Jedino sta moze da postoji u nekoj buducnosti radi odrzavanja servera, foruma, placanja skriptera itd, itd su VIP sistemi. NE ZBOG ZARADE jer sam siguran kako Zmaju, tako i tom kojeg prozivas za dijabolicne postove nije u interesu da zaradjuje od SAMP servera.

Vecina nas ovde ima 25+ i svoje poslove, zivote itd, a ovo vidi kao neki vid razonode, nostalgije za vremenom kada smo bili deca itd... Kada bih imao misljenje da se pozicija placa na zajednici koja trenutno broji oko 30 igraca IG  ili kada bih platio poziciju zapitao bih se za svoje rezonsko razmisljanje.

Razmisli sledeci put o nekim stvarima pre nego sto napises, pozdrav i srecan Bajram svima koji slave od mene!

Moje vrckaste devojčice 🐾