14.04.2026, 09:32:35

Autor Tema: [ODBIJENO] Todor_Cruz  (Posjeta: 793 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
Odg: Todor_Cruz
« Odgovori #15 u: 23.01.2026, 11:45:33 »
Odbijeno. Lock!

Kolege uz dužno poštovanje, fali vam još dosta godina da imate iskustva kao moja malenkost.

Ban lock.
(Todore kada mi snimiš odakle si pucao i ako u istom vremenu ubiješ osobu kao i na videu, ja odlazim sa servera)

Jedan odbije drugi prihvati ?

Sad ovo ide na moje razmatranje, kad budem uhvatio vremena u toku dana pogledat ću, ali ako se ispostavi da je za ban onda ce Barrack biti kažnjen za štićenje igrača. Ako se ispostavi da je odbijeno onda će Dado biti kažnjen. Ja se ne bih miješao u ovo da nisu admini ovako postupili.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
Odg: [ZMAJO - Razmatranje] Todor_Cruz
« Odgovori #16 u: 23.01.2026, 13:34:52 »
@Crooks postavi video sa zvukom.

Svaki komentar koji nije od tagovanog bit će kažnjen.

Kada dobijem video sa zvukom onda ću da donesem odluku o tome. Ako bude odbijeno Todoru se neće vratiti lider niti legenda ići ce pod ban na 21 dan zbog onoga što je uradio u GSF pdf-u.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #17 u: 23.01.2026, 13:38:24 »
Ovdje ću javno postaviti moj citat iz admin boarda da svi vidite šta sam rekao po pitanju ovoga... Tako da čekam odgovor od autora teme.

Ja sam za vrijeme Thea bio nadzornik zahtijeva za unban zajedno sa Prekrom to znaju ljudi koji su u to vrijeme bili u administraciji sa mnom.

Što se tiče ovih dokaza ovako sad cu da obrazložim.

1. Video nema zvuka što se uvijek odbijalo.  ( ODBIJENO )
2. Video broj 1 nikakvi dokazi nigdje se ne vidi odakle ga pucao.
3. Video 2 sumnjiv jeste i trebao se uvažiti taj Video te poslati u admin board da se ostali izjasne.
4. Igrač sa pozicijom admin i lider nikad se ne banaju odmah bez dogovora sa kolegama.
5. Ako se vi ne usaglasite šta uraditi po pitanju toga onda javite nekom ko je veći admin level od vas ili ko ima više iskustva.

Ja sam dugo bio nadzornik zahtjeva za unban za vrijeme Theo i nakon njegovog odlaska sam tu ostao te vodio sa Prekrom glavnu riječ.
Bez videa koji nema zvuka ne mogu da donesem nikakvu odluku. Iako je on njega otresao postoji mogućnost da nešto koristi tako da u ovom slučaju želim Video sa zvukom.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #18 u: 24.01.2026, 22:55:10 »
Imate sve iznad u porukama... Nema videa sa zvukom.

Todor ban na 21 dan zbog brisanja tema u GSF pdfu i Forum Igre također i na forumu ce biti banan na 21 dan.

Dado +1 opomena.