20.04.2026, 12:23:38

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 43294 vremena)

K A L U, ROSSI, niickC™., Matthew, WALKE i 25 Gostiju pregledava ovu temu.

Online Lee

• FAKULTETLEEJA
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #3000 u: Jučer u 23:14:23 »
tako je imenjace

Online xaviesta.

• nein
  • *
« Odgovori #3001 u: Jučer u 23:25:12 »
Ne kazem sto sam lider Grove Street-a, da se odma ogradim. Al Grove Street je organizacije igrice bukvalno. Ballas i Vagos su isto ukljuceni. Naime svidja mi se mnogo novi sistem i sve ove ideje, ali smatram da Grove Ballas i Vagos moraju biti ukljuceni u nov sistem. Jer kao sto rekoh to su organizacije igrice i u singleplayeru..
Uopće ne treba, može se samo promjenit tema organizacija, ako je GSF/BGF/VG u Los Santosu, samo se prebace bande/mafije iz San Fierra. Već se i radi na tome.. stay tunned

Online andreas

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #3002 u: Jučer u 23:33:35 »
jel se moze dodat crni cerak organizacija

Online ꜱʜᴇᴘʜᴀʀᴅ™

• Adrian Shephard
  • *
« Odgovori #3003 u: Danas u 00:03:48 »
Na samom openu organizacije koje će se nalaziti na serveru će biti isključivo one organizacije koje su vezane za San Fierro u singleplayeru (listu možete vidjeti na slici). Sistem organizacija je napravljen tako da se same organizacije kreiraju na serveru komandom /createorg tako da je dodavanje novih organizacija veoma jednostavno.

Vrijeme je da se krene dalje u nešto novo jer kompletan Los Santos i sve u njemu pa i organizacije do sada su previše puta reciklirane ne samo na ovom serveru nego na većini balkanskih servera. Mislim da je novo iskustvo igrača u novom gradu i sa novim organizacijama baš ono što ovoj zajednici treba.

Online xaviesta.

• nein
  • *
« Odgovori #3004 u: Danas u 00:05:24 »
jel se moze dodat crni cerak organizacija
daaaaaaaaaaaa, ja ću bit u org cunami flo

Online sebastiancraus

• rakija
  • *
« Odgovori #3005 u: Danas u 04:57:38 »
Nista nisam rekao, naprotiv radujem se novinama i novom osvjezenju. Samo sam iskazao svoje misljenje u kafani, svakako se ja kurca ne pitam.. Vagos i Ballas manje vise, al’ Grove Street brate… singleplayer mod pocinje uz Grove Street. Ukinite je, uradite sta god zelite, kazem svakako da se ne pitam uopste i znam da se moje misljenje ne uvazava, niti treba.. samo nekako logicki gledamo, dje ces San Andreas bez Grove Streeta…

Sebastian Craus    Grove Street     O.G
Ex. Don Wade
Ex. Jack Pottis
Ex. FBI Leader
Ex. Ballas Gang Leader

Online ꜱʜᴇᴘʜᴀʀᴅ™

• Adrian Shephard
  • *
« Odgovori #3006 u: Danas u 11:51:24 »
Poštovani igrači, budući da je novi gamemode u razvoju sada su nam vaši prijedlozi potrebniji nego ikada. Pišite sve što vam pada na pamet, šta biste htjeli vidjeti na serveru - sve dolazi u obzir i o svemu će se prodiskutovati.

Dosadašnje teme idu u arhivu, tako da možemo početi ispočetka. Oni koji budu postavljali najveći broj dobrih prijedloga koji budu prihvaćeni će imati priliku da budu dio beta testing tima - što će sa sobom nositi određene povlastice prilikom otvorenja servera (start paket, veća šansa za dobijanje pozicije itd.)

Budite kreativni, imamo potpunu slobodu da napravimo šta god želimo kako bi samo iskustvo na serveru bilo bolje i zabavnije.