27.02.2026, 21:53:41

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 21949 vremena)

Brian, Gottinho, niickC™., Pery, Kiki Corleone, Juric, Dafa., Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson, Conti i 169 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline D3xZ3R

• Exe.cs
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #990 u: 06.08.2025, 09:48:43 »
Pozdrav radni narode
Exe.cs

Offline maykel

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #991 u: 06.08.2025, 13:35:29 »
svake godine ista prica

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #992 u: 06.08.2025, 14:08:01 »
svake godine ista prica

Kakva priča? De nam i ti se malo pozali sta je to sad tebi krivo nesto ?

Online Juric

• Mrnjau
  • *
« Odgovori #993 u: 06.08.2025, 14:13:22 »

Ti si meni hit head a nema te uopce u logovima servera pod Joker_Cruz toliko o svemu

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #994 u: 06.08.2025, 14:19:09 »

Ti si meni hit head a nema te uopce u logovima servera pod Joker_Cruz toliko o svemu

Objasni mi molim te kakve to veze ima sa svim dešavanjima ?

Šta ste se to svi naljutili što Admina niste dobili ili vam je krivo sto su drugi dobili opomenu il skidanje lidera ne kontam vas nikako ?
« Zadnja izmjena: 06.08.2025, 14:21:53 od balkanac »

Offline maykel

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #995 u: 06.08.2025, 14:35:27 »

kao 1. došao si od nikud , bar te ja nikad nisam vidio a ni čuo za tebe ni u negativnom ni u pozitivnom smislu

kao 2. moj zadnji post ne govori o serveru u potpunosti

" Svake godine ista priča, a Hajduk plaća... "

:smiley_blablabla:

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #996 u: 06.08.2025, 14:45:19 »
kao 1. došao si od nikud , bar te ja nikad nisam vidio a ni čuo za tebe ni u negativnom ni u pozitivnom smislu

kao 2. moj zadnji post ne govori o serveru u potpunosti

" Svake godine ista priča, a Hajduk plaća... "

:smiley_blablabla:

Moj post prema tebi je upucen odlaskom sa moderator pozicije sta te muci

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #997 u: 06.08.2025, 15:08:33 »
Pa broj igraca ti pokazuje da je nesto krivo

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #998 u: 06.08.2025, 15:12:47 »
Pa broj igraca ti pokazuje da je nesto krivo

Broj igrača od opena je isti 1/3/5 u vrh glave 7. A problem je u samom modu. Čekamo taj najavljeni patch od Briana jer dalje se nista planirati ne moze.

Online Jske1995

• Dont touch my!
  • *
« Odgovori #999 u: 06.08.2025, 15:13:47 »
Broj igrača od opena je isti 1/3/5 u vrh glave 7. A problem je u samom modu. Čekamo taj najavljeni patch od Briana jer dalje se nista planirati ne moze.
7 igraca od toga 6 ballasa IG i Luka_Mendez pametnom dosta 😂

Online Juric

• Mrnjau
  • *
« Odgovori #1000 u: 06.08.2025, 16:12:57 »

Objasni mi molim te kakve to veze ima sa svim dešavanjima ?

Šta ste se to svi naljutili što Admina niste dobili ili vam je krivo sto su drugi dobili opomenu il skidanje lidera ne kontam vas nikako ?
                              Odgovor ces dobit i na ovo sto si obriso vezano za /quit nije quit jer je to sto ste kaznili                            ovu dvojicu na lider pozicij izgubio sam volju radi moga lidera mika cruza koji nije cijenio moje i gaocovo zalaganje a imali smo skoro sve maltene za rupa znaci ispunjene sate i da pl-a liku koji nema ni ispunjen ugovor i maltene skoro nista delova i njemu da pl-a i onda tu izgubim volju za igranje, druga stvar seres sto admina niste dali radi aktivnosti ti sine prvi nemas ni racun napravljen IG a HEAD admin si serete o patchu launcheru da pravite niste u stanju buga popravit ne moze se covjek pucat po serveru nema kuca za kupit sto je maltene sekund posla ko god se kuzi u skriptanje zna da nije to velik poso ako za to nemate vremena nemate ni za launcher pa covjece ispod ekrana u tekstovima stoji i dalje skinite LB gta niste to u stanju popravit dodali 2 posla 3-4 mape u map editoru koje se urade u roku 30 minuta vi upate server nadajuci se necemu ima nesto u onoj staroj kako sijes tako ces i zet

Online Jske1995

• Dont touch my!
  • *
« Odgovori #1001 u: 06.08.2025, 18:23:49 »
                              Odgovor ces dobit i na ovo sto si obriso vezano za /quit nije quit jer je to sto ste kaznili                            ovu dvojicu na lider pozicij izgubio sam volju radi moga lidera mika cruza koji nije cijenio moje i gaocovo zalaganje a imali smo skoro sve maltene za rupa znaci ispunjene sate i da pl-a liku koji nema ni ispunjen ugovor i maltene skoro nista delova i njemu da pl-a i onda tu izgubim volju za igranje, druga stvar seres sto admina niste dali radi aktivnosti ti sine prvi nemas ni racun napravljen IG a HEAD admin si serete o patchu launcheru da pravite niste u stanju buga popravit ne moze se covjek pucat po serveru nema kuca za kupit sto je maltene sekund posla ko god se kuzi u skriptanje zna da nije to velik poso ako za to nemate vremena nemate ni za launcher pa covjece ispod ekrana u tekstovima stoji i dalje skinite [CENZURA] gta niste to u stanju popravit dodali 2 posla 3-4 mape u map editoru koje se urade u roku 30 minuta vi upate server nadajuci se necemu ima nesto u onoj staroj kako sijes tako ces i zet
Ako si igrao samo za rup trebao za reci da si ovde samo za rup i toe to,sigurno nebi bio dio moje organizacije...Niko se ne buni osim tebe zanimljivo..Sto nisi oso u drugu org i vidao lidera jednom u 20 dana? E moj majstore...
Jedino ispravno je da ne treba nikad nikom nista dat ako je aktivan igrac tu nego ga ukanalit i oterat sto brze onda raste sve ima pktencijala kao i trenutno.✌️

Online Juric

• Mrnjau
  • *
« Odgovori #1002 u: 06.08.2025, 18:44:51 »
Ako si igrao samo za rup trebao za reci da si ovde samo za rup i toe to,sigurno nebi bio dio moje organizacije...Niko se ne buni osim tebe zanimljivo..Sto nisi oso u drugu org i vidao lidera jednom u 20 dana? E moj majstore...
Jedino ispravno je da ne treba nikad nikom nista dat ako je aktivan igrac tu nego ga ukanalit i oterat sto brze onda raste sve ima pktencijala kao i trenutno.✌️
                                      Jado jadni ig smo ti samo ja i gaoc bili i to gaoc kojeg sam ja molio da se nama pridruzi i to je sve sta si ti imo aktivno dovedem ti lika da mozemo pokrit sve zone posto se ovdje mogu zone zauzimat iako nema clanova druge orge nas treba bit troje ti nisi imo ni tog jednog i ja ti dovedem momka koji je uz mene jedini aktivan bio ti si samo jaja ladio i nolifo bolnicara nista ostalo jack nash ti nije dosao na sastanak nije dobio kick ostavio si ga dao si na kraju PL liku koji je jedva imo 15 sati i 5 delova a nas trud i zalaganje si stavio po strani to toliko govori o tebi a i tragedija mi je sta si radio po transferima iz org racuna

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1003 u: 06.08.2025, 18:49:03 »
                              Odgovor ces dobit i na ovo sto si obriso vezano za /quit nije quit jer je to sto ste kaznili                            ovu dvojicu na lider pozicij izgubio sam volju radi moga lidera mika cruza koji nije cijenio moje i gaocovo zalaganje a imali smo skoro sve maltene za rupa znaci ispunjene sate i da pl-a liku koji nema ni ispunjen ugovor i maltene skoro nista delova i njemu da pl-a i onda tu izgubim volju za igranje, druga stvar seres sto admina niste dali radi aktivnosti ti sine prvi nemas ni racun napravljen IG a HEAD admin si serete o patchu launcheru da pravite niste u stanju buga popravit ne moze se covjek pucat po serveru nema kuca za kupit sto je maltene sekund posla ko god se kuzi u skriptanje zna da nije to velik poso ako za to nemate vremena nemate ni za launcher pa covjece ispod ekrana u tekstovima stoji i dalje skinite [CENZURA] gta niste to u stanju popravit dodali 2 posla 3-4 mape u map editoru koje se urade u roku 30 minuta vi upate server nadajuci se necemu ima nesto u onoj staroj kako sijes tako ces i zet

@Brian

Online Juric

• Mrnjau
  • *
« Odgovori #1004 u: 06.08.2025, 18:56:53 »
                                      Jado jadni ig smo ti samo ja i gaoc bili i to gaoc kojeg sam ja molio da se nama pridruzi i to je sve sta si ti imo aktivno dovedem ti lika da mozemo pokrit sve zone posto se ovdje mogu zone zauzimat iako nema clanova druge orge nas treba bit troje ti nisi imo ni tog jednog i ja ti dovedem momka koji je uz mene jedini aktivan bio ti si samo jaja ladio i nolifo bolnicara nista ostalo jack nash ti nije dosao na sastanak nije dobio kick ostavio si ga dao si na kraju PL liku koji je jedva imo 15 sati i 5 delova a nas trud i zalaganje si stavio po strani to toliko govori o tebi a i tragedija mi je sta si radio po transferima iz org racuna

Da se jos nadovezem u vezi tebe i vise ti necu dat paznje nije mi zelja bila neka pozicija ne znam ti ni ja sta dovoljno je reci da sam preko 10 godina na ovom gamemodu i bio sam samo 3 puta lider vise sam volio biti onaj clan po strani, mene uopce ne dotice ko ce bit PL da si gaoca odabrao nebih ti rijeci rekao jer je isto tako momak aktivan a dajes ga nekome ko je 3 puta do sad uso na srw i samo od tog afko imam i dokaze gdje se clan zali na tebe kakav si i neka svi vide kakav si ti lider a i osoba.

Znaci ne kickanje clana za ne dolazenje na sastanak, nepravednost prema clanovima koji tebi status lidera cine boljim i nagradjujes ljude koji nista nisu uradili i jos ovo sa org racunom i slanjem para si preso igricu pa cak si i mene u problem bio uvalio
« Zadnja izmjena: 06.08.2025, 19:02:11 od Juric »