Korisničko Ime
Lozinka
andreas, Amidza, Tomy, Brian, saeg, Luka., WALKE, MiyaGi, Jale i 31 Gostiju pregledava ovu temu.
bolje da te tata istresao od panj iza kuce
Ime na serveru: Gaoc_CruzZa koju organizaciju se prijavljujete: BGFGodine u RL: 25Discord username: gaocsgSlika /account statsa: https://imgur.com/a/bWjW8W1Iskustva sa liderstvom: Imam dosta iskustva kao liderIskustva sa moderiranjem na SMF-u: ImamUkratko nam se opišite: propali sportas.. u RL ljubav prema kuhanju i citanju fantasy knjigaZašto baš vi:[/color] Aktivan sam i jedini clan bgf-a trenutno, htio bi pomoc ovoj orgi na svim mogucim nacinima.. imam dosta iskustva i godina igranja ovakvog tipa igre.. takoder htio bi podic aktivnost BGF-a i vratiti igrace nazad!Sretno ostalima !
BOOOOOG OTAAAAC GAOCC ZA HEADAAAAAAA
a do neki dan si mu ga umalo popusio za thanka
Žao mi te ..
Ejsss sad nije ulazziooo dubokooo GAOC ZAAA HEADAAAGABA ZA PL-a😢
to je to sto se tice davanje moje paznje prema tebi vidim ubrzo ces se sam sa sobom pocet svadjat ne znas sta ces od kompleksa sto nisi vise lider i sto nisi posto admin i sto je tvoje nolifanje ove igrice s 30 godina palo u vodu jer neces vise nijedne pozicije vidit na serveru jer si im pao u ocima pa te jos uvijek pucaju kompleksi 2/3 dana nakon...
dosadni ste
potvrđujem