27.02.2026, 21:58:29

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 21955 vremena)

Dafa., Brian, Gottinho, niickC™., Pery, Kiki Corleone, Juric, Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson, Conti i 169 Gostiju pregledava ovu temu.

Online 亗Ƶмαנσ亗

• Balkan Legacy
  • *

Online Hordaš

• *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #1036 u: 08.08.2025, 19:33:38 »
Kaze ode brian stade sve

MIKE POBRO HITMAN AGENCY LEGEND

HITMAN AGENCY LEGEND: [7]
EX. GAME ADMIN: [3]
EX. GFX DESIGNER

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1037 u: 08.08.2025, 20:01:28 »
 :smiley_lol:

Offline maykel

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #1038 u: 09.08.2025, 01:28:55 »
i onda ,, zašto nema igrača ,,

:smiley_lol:

Online Jackall

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1039 u: 09.08.2025, 11:20:00 »
Brian ko Brian, uvijek pusta obecanja, a nikada ispunjena. Kao i svi dosadasnji skripteri :D Svi su puni ideja kad nesto otvaraju, ali nikad to nismo vidjeli.
Jedini koji je to obecavao i koji je ispunio bio je jedan veliki covijek, pokojni Zile. (pokoj mu vjecni)

Online Brian

• *
« Odgovori #1040 u: 09.08.2025, 12:33:55 »
Brian ko Brian, uvijek pusta obecanja, a nikada ispunjena. Kao i svi dosadasnji skripteri :D Svi su puni ideja kad nesto otvaraju, ali nikad to nismo vidjeli.
Jedini koji je to obecavao i koji je ispunio bio je jedan veliki covijek, pokojni Zile. (pokoj mu vjecni)
Zmajo ko Zmajo, očekuje sve sad i odmah a od doprinosa serveru je dao promjenu boje teme i ubacivanja na forum ono šta mu drugi urade i naravno krivnja drugih za sve šta se dešava. Šta god je problem prvi je da kuca @ i tuđe ime. Pored rješavanja bugova koji su naravno za očekivati jer su dodane neke stvari u jako kratkom vremenskom periodu - očekuje da mu čistim organizacijske račune koje sam može čistiti preko game panela i da mu pravim kuće i biznise koje sam može kreirati ingame.

Ne znate šta se dešavalo u pozadini, ko kakve obaveze ima i privatan život, ali činjenica je da se okupila ekipa od koje se očekuje da ostali rade sve, a jedan da preuzme titulu heada i uzme sve zasluge, a ponavljam kao doprinos je dao samo kucanje drugog hex koda boje na forumu.

Isti taj Zmajo nije bio u stanju reći jel imaš nekih obaveza, problema ili nešto slično - možeš li stići. I na kraju krajeva kao admin tim da stanemo jedan iza drugog, da se daje podrška - ide protiv loših komentara jer smo tim. Umjesto toga dobija se samo sklanjanje krivice sa sebe. Na kraju krajeva nije da nema pravo, ništa nije uradio samim tim ništa nije ni kriv.

Online Ballack

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1041 u: 09.08.2025, 12:58:51 »
Kupite los balkan jer je svakako na prodaju i spojite zajednice i eto

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1042 u: 09.08.2025, 13:10:01 »
Kupite [CENZURA] jer je svakako na prodaju i spojite zajednice i eto
I eto? Sta i eto? Spojis dvi propale zajednice u jos veci propalitet?

Online Jackall

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1043 u: 09.08.2025, 14:17:45 »
Zmajo ko Zmajo, očekuje sve sad i odmah a od doprinosa serveru je dao promjenu boje teme i ubacivanja na forum ono šta mu drugi urade i naravno krivnja drugih za sve šta se dešava. Šta god je problem prvi je da kuca @ i tuđe ime. Pored rješavanja bugova koji su naravno za očekivati jer su dodane neke stvari u jako kratkom vremenskom periodu - očekuje da mu čistim organizacijske račune koje sam može čistiti preko game panela i da mu pravim kuće i biznise koje sam može kreirati ingame.

Ne znate šta se dešavalo u pozadini, ko kakve obaveze ima i privatan život, ali činjenica je da se okupila ekipa od koje se očekuje da ostali rade sve, a jedan da preuzme titulu heada i uzme sve zasluge, a ponavljam kao doprinos je dao samo kucanje drugog hex koda boje na forumu.

Isti taj Zmajo nije bio u stanju reći jel imaš nekih obaveza, problema ili nešto slično - možeš li stići. I na kraju krajeva kao admin tim da stanemo jedan iza drugog, da se daje podrška - ide protiv loših komentara jer smo tim. Umjesto toga dobija se samo sklanjanje krivice sa sebe. Na kraju krajeva nije da nema pravo, ništa nije uradio samim tim ništa nije ni kriv.

Sve to stoji Briane, ali zasto se toliko toga obecaje igracima prije samog otvorenja. Mi dobijemo dojam da ce to sve ic kao po loju, a mi evo vec 2 tjedna ne mozemo se pucat IG, jer nema damage na igracima. Ako me razumijes.

Online Brian

• *
« Odgovori #1044 u: 09.08.2025, 14:26:55 »
Sve to stoji Briane, ali zasto se toliko toga obecaje igracima prije samog otvorenja. Mi dobijemo dojam da ce to sve ic kao po loju, a mi evo vec 2 tjedna ne mozemo se pucat IG, jer nema damage na igracima. Ako me razumijes.
Ne razumiješ šta hoću reći - patch je spreman, sve je riješeno i ja ulazim na forum gdje ima kritika zbog bugova, što je potpuno normalno i opravdano, ali ono šta nije normalno da moj kolega admin umjesto da smiruje situaciju, pokuša objasnit, urazumit igrače - samo napiše @Brian je kriv.

Privatno samo piše kada će kada će, a ni u jednom momentu nije pitao zašto se kasni. Zadaju se rokovi i sjedi se skrštenih ruku.

Online Hordaš

• *
« Odgovori #1045 u: 09.08.2025, 15:26:29 »
Kako si ti govorio na pocetku nemoj se osvrtat na te komentare sto te toloko to pogadja kazes admina podrska ko je stao kad su oni postovi bili?

I ti si ocekivo da ti isti ljudi stanh i iza tebe druze zamjenice te isto sto ste i mene
« Zadnja izmjena: 09.08.2025, 15:31:14 od Robijaš »

MIKE POBRO HITMAN AGENCY LEGEND

HITMAN AGENCY LEGEND: [7]
EX. GAME ADMIN: [3]
EX. GFX DESIGNER

Online Brian

• *
« Odgovori #1046 u: 09.08.2025, 15:47:40 »
Kako si ti govorio na pocetku nemoj se osvrtat na te komentare sto te toloko to pogadja kazes admina podrska ko je stao kad su oni postovi bili?

I ti si ocekivo da ti isti ljudi stanh i iza tebe druze zamjenice te isto sto ste i mene
Ti si otisao radi komentara igraca. Nije isto kad nemas podrsku igraca i tvojih kolega, head administracije. Ti si bio pozivan nazad, smirivan, govorilo ti se da ti je odlican rad.

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1047 u: 09.08.2025, 15:57:03 »
Ne razumiješ šta hoću reći - patch je spreman, sve je riješeno i ja ulazim na forum gdje ima kritika zbog bugova, što je potpuno normalno i opravdano, ali ono šta nije normalno da moj kolega admin umjesto da smiruje situaciju, pokuša objasnit, urazumit igrače - samo napiše @Brian je kriv.

Privatno samo piše kada će kada će, a ni u jednom momentu nije pitao zašto se kasni. Zadaju se rokovi i sjedi se skrštenih ruku.

Svi mi imamo privatne probleme jesil mogao reci ti za ovih 10 dana momci ja nmg to odradit imam privatne probleme. Ne 2 dana od opena ti se pise ti nista nakon 2/3 dana ti se javljas.  Druga stvar prije opena na 7 dana taj isti zmajo ti je glavu probio da ubacis mod da se testira sve ti nista. Treca stvar sam si ti Briane rekao da ces taj mod odradit kako treba da se nece prepoznat, server se opena login hop prva stvar koju svaki ama bas svaki obicni nazovimo ga skripter kada mjenja neku skriptu i mjenja joj naziv promjeni ime i skracenice vezane za ime ti to nisi ono najosnovnije nisi. Četvrta stvar ne mozes kriviti ni mene ni Zmaju jer mi nemamo dodira sa skriptom. I ono sto si napravio ljudi su pisali da nije dobro. Peta stvar znas Briane i ti i zna jos igraca  koji su tu bili uz mene tada istu si stvar Briane sjeti se napravio par mjeseci meni samom prije nego si XX server preuzeo skriptat za Gopija. Sve se dogovorili na sve si pristao rekao si imam 7 dana mjenjat kolegu na poslu ja ti reko ok. Pustio te 10 dana pisem tebi na Discord ti kuliras, 2 mjeseca ti ja pisao ti kuliras poslije toga odustao da bi na kraju vidjeo poslije da si skripter na XX. Treba nekada obraz pokazati pa reci e drug izvini ovi su mi ponudili bolju opciju i tjto a ne kao neki najveci scamer samo kulirat.Sjeti se starac i da si isti taj projekat koji si trebao voditi samom popljuvao na XX serveru. I opet sam ti presao ja i licno ja rekao Zmaji da te uvede u ovaj projekat. I kako ti ocekujes bez ikakve komunikacije da ostanes skripter ? Kako ocekujes da imamo 20/30/40/50 igraca kada su ljudi vidjeli sta je sve urađeno u modu i koji je mod u pitanju ? Najmanje 10 puta sam te upratio uđes na frm provjeris desavanja nikome nista ne javljas, samo kad te se na discordu spomene nesto napises. Što nisi napisao do sada sam te i ja i Zmajo x puta pitali i napisali odgovorio momci ja trenutno ne mogu skriptat bolestan sam, imam privatne probleme itd itd u nedogled se moze ic. Ne rade se neke stvari tako kako ti misliš.

Offline Eruj

• Oficir s ružom
« Odgovori #1048 u: 09.08.2025, 16:55:53 »
Zasto raspravljate vase probleme u kafani? Toliko o profesionalnosti

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1049 u: 09.08.2025, 17:02:58 »
hoće neko kantera