Korisničko Ime
Lozinka
Gottinho, niickC™., Pery, Kiki Corleone, Juric, Dafa., Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson, Conti i 169 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Jackall - 06.07.2025, 15:16:43Citat: 亗Ƶмαנσ亗 - 06.07.2025, 13:51:21Nakon 10 ili 20 posta nećete morati ispunjavati kod prilikom slanja poruke i posta. Tako da rokajte to ne dajem postove nikom.Ak nekad budem globalac dat cu si sam, necu ti ni rec :DHahah isključena je ta opcija za global admina
Citat: 亗Ƶмαנσ亗 - 06.07.2025, 13:51:21Nakon 10 ili 20 posta nećete morati ispunjavati kod prilikom slanja poruke i posta. Tako da rokajte to ne dajem postove nikom.Ak nekad budem globalac dat cu si sam, necu ti ni rec :D
Nakon 10 ili 20 posta nećete morati ispunjavati kod prilikom slanja poruke i posta. Tako da rokajte to ne dajem postove nikom.
ja cu prvi bit ovdje!!! ceka me mjesto! https://bl-samp.com/index.php?board=71.0
kad je u planu open ?
Citat: maykel - 06.07.2025, 15:12:12kad je u planu open ?Nedjelja u 20 : 00
postcount rankovi legend i legacy premium boja na popisu.Nece se dijeliti postovi do vas je sve ako želite da se ističete na forumu rokaj postove. Kada skupite određen broj postova i dobijete Balkan Legacy rank radim na tome da vaše ima na popisu bude animirano u plamenu...Launcher će biti gotov kroz 10ak dana, a aplikacija koja će biti povezana sa Launcherom i web forumom malo kasnije. Kada bude gotovo sve onda cete moći komunicirati sa igračima na serveru. voice chat. @Brian je razradio sve organizacije na modu dosta novih stvari vas očekuje na serveru, neću iznositi detalje vezano za mod sve cete vidjeti na promo videu.
Citat: direktor supermen. - 06.07.2025, 17:28:32Citat: maykel - 06.07.2025, 15:12:12kad je u planu open ?Nedjelja u 20 : 00eh a kad ti treba lozinke resetirat onda sam dobar , neka neka
mcdonalds debili