Korisničko Ime
Lozinka
MiyaGi, Jale, Ministar Pravde, krlac, lovree, Tyson i 31 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo ga i zadnje useravanje crne legije s kojim se odjavljujem i službeno iz MUP-a Los Santosa. Mislim da je s ovim satom plivanja kojeg su dobili naši dragi dečki završena priča crne legije i da je vrijeme da se povuku u mišije rupe iz kojih su i došli i da kamatarenje prepuste novim starim vladarima grada La Cosa Nostri koja ce narednih dana budno pratit situaciju u gradu i neutralizirati svaki pokušaj crne legije da uspostavi vlast u gradu. Dečki nadam se da vam voda nije bila previše hladna, ali da vas je uspila osvjestiti da ste zapravo niko i ništa u ovom poslu i da te stvari prepustite pravim glavama. Veliki pozdrav od tate Gottia za MOKRE BANDITE.
Mislim da je ovo dovoljno za danas,ipak neIzjava poplasenog djecaka Gotti-aŠto reći za kraj , ovo ispodDirector of Crna Legija - Josip Rossi
Kakva crna crna legija
Cujem da se neki kiki i bob zalijecali na ha hq, pali 3 puta i otišli off
kolega objasnio kako stvari stoje Crna Legija i dalje broj 1 u gradu čuvajte se dečki i pazite sta radite
Plivate li jos momci??
Da, istina jeOkrznuli su me po ramenu njih 3 dok sam ih ubio, bilo je teško al izborio sam se sam
@Bavarac hoćeš da ti tata uplati za neku organizaciju da budeš lider kad već nisi sposoban za podlidera? Pitam samo, nemoj mi se pjenit opet :)