Korisničko Ime
Lozinka
Tadich, Tomy, Amidza, ROSSI, Pery, Brian, krlac, lovree, Tyson, Reus_Zeus, Don i 31 Gostiju pregledava ovu temu.
2 marke dobijes vipa na cs 1.6.
Mogu li ja kupiti lidera evo 2 marke
2.55 i tvoj je
frajer snima sa wh hahahahah
Moguce je, to pitaj @King of LCN on ti zna najbolje
kako smo
ENEMY LIST• Neprijatelji organizacije Hitman Agency (Crna Legija)U ovoj temi pronaći ćete osobe koje su se zamjerile našoj organizaciji i imate ih pravo ubijati i za to dobiti vrijedne nagrade!U roku od 5 dana izvršavate atentat na 5 osoba po vašem izboru, tih 5 osoba morate ubiti po 5 puta za punu nagraduIspod imate kod i tablicu nagrada! Lista će se nadopunjavati s vremenom.5/5 neprijatelja (25 atentata) - $500,000 + AFK Day4/5 neprijatelja (20 atentata) - $100,000 + skidanje opomene3/5 neprijatelja (15 atentata) - Skidanje opomene• *Ukoliko nemate opomene, pamti vam se za ubuduće• *Niste obavezni pisati, ali zbog zabave je jako poželjno i imat ćete + kod lidera• *Uskoro uz pomoć naše administracije vrijednije nagrade!Kod: [Odaberi][b][color=#B22222]Ime i prezime:[/color][/b][b][color=#B22222]Broj atentata:[/color][/b][b][color=#B22222]Dokazi:[/color][/b]ENEMY LIST -Ivan GottiDominik ConnorGopi HoolMike AndreasRock EscobarBrian Infernalby. Rossi & Lovric
[b][color=#B22222]Ime i prezime:[/color][/b][b][color=#B22222]Broj atentata:[/color][/b][b][color=#B22222]Dokazi:[/color][/b]
Ja sam Ivan Gotti, Richman street 18, ključ je u prozoru, u svako doba otključaj i uđi, ali dobro razmisli kako ćeš izaći” -