15.04.2026, 00:42:21

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 41915 vremena)

andreas, Amidza, Tomy, Brian, saeg, Luka., WALKE, MiyaGi, Jale i 31 Gostiju pregledava ovu temu.

Online Tomy

• *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #2580 u: 23.03.2026, 11:35:28 »
Morat će kamata uci ingame

Online lovric.

• Legacy
  • *
« Odgovori #2581 u: 23.03.2026, 11:45:40 »
Nije mi jasno cemu plakanje administraciji citava organizacija im se svodi na provociranje igraca kako ingame tako i na forumu cisti dokaz je to sto sam ja stavljen kao "meta" u temi a nisam mjesec dana usao ingame

Ako cemo po pravilima posto oni kada im odgovara pozivaju se na pravila a kada ne kao da ne postoje ja zahtjevam da se hitman organizacija vrati izvornim pravilima znaci nema killa bez mete iskljucivo samo meta a ne da neko stavlja po temama da svaki hitman mene treba da ubije po 5 puta bez ikakvog razloga napravljena je od hitmana DM organizacija onda ih izbacite i prebacite ih sve u neku DM organizaciju da bar ima smisla
Ti zahtjevaš nešto HAHAHAHAHAHAHAHA @Tadich kumara gledaj ovog npc-a
Šta si ti sad ovde točno napisao?

Online Brian

• *
« Odgovori #2582 u: 23.03.2026, 11:53:08 »
Ti zahtjevaš nešto HAHAHAHAHAHAHAHA @Tadich kumara gledaj ovog npc-a
Šta si ti sad ovde točno napisao?
Pa dobro lovricu nisam ni mislio da ce tebi bit ovo jasno ista zaboravio sam s kim pricam moram malo vokabular uprostit. Halali

Discord: nocci.magadavo

Online lovric.

• Legacy
  • *
« Odgovori #2583 u: 23.03.2026, 12:01:35 »
Pa dobro lovricu nisam ni mislio da ce tebi bit ovo jasno ista zaboravio sam s kim pricam moram malo vokabular uprostit. Halali
puno se praviš pametan a nisi to zar nisi već shvatio kralju?????????
De ponovno pročitaj to šta si napisao pa mi obrazloži bolje "provociranje na forumu i ig" sve je u vidu zajebancije i nekakve vrste konkurencije ig da svima bude zabavno kako se sprdamo po cijeli dan sa pd-om i bgf-om tako cmo i sa ostalim orgama itd itd
Takoder nađi mi te ljude koji su uvrijeđeni/isprovocirani ig/forumu na bilo kojoj osnovi od strane hitmana neka se izjasne ovde zašto

Online Brian

• *
« Odgovori #2584 u: 23.03.2026, 12:04:43 »
puno se praviš pametan a nisi to zar nisi već shvatio kralju?????????
De ponovno pročitaj to šta si napisao pa mi obrazloži bolje "provociranje na forumu i ig" sve je u vidu zajebancije i nekakve vrste konkurencije ig da svima bude zabavno kako se sprdamo po cijeli dan sa pd-om i bgf-om tako cmo i sa ostalim orgama itd itd
Takoder nađi mi te ljude koji su uvrijeđeni/isprovocirani ig/forumu na bilo kojoj osnovi od strane hitmana neka se izjasne ovde zašto
Cto ci luuuut

Kako nije provociranje daj mi evo razlog sto sam ja na listi onoj nemoj me pogresno shvatit boli me kurac nek stojim svakako udjem pola sata sat dnevno ako i tolko samo mi je smijesno kao taj koji je pravio temu razmislja koga da stavim i sjeti se mene :rolf

Online Gopi

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2585 u: 23.03.2026, 12:17:04 »
Cto ci luuuut

Kako nije provociranje daj mi evo razlog sto sam ja na listi onoj nemoj me pogresno shvatit boli me kurac nek stojim svakako udjem pola sata sat dnevno ako i tolko samo mi je smijesno kao taj koji je pravio temu razmislja koga da stavim i sjeti se mene :rolf
Pa ti si poznata figura u ovoj našoj zajednici, nick ti je iskorišten u pozitivnom smislu ne znam sto se bunis...ova njihova tema iako obuhvata i mene, ko god da je smislio smatram da je to dobra ideja.
Opusti se i uživaj.

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2586 u: 23.03.2026, 12:35:50 »
calm

Online Tomy

• *
« Odgovori #2587 u: 23.03.2026, 12:53:08 »
Jel vrijeme za jedno zaključavanje?

Offline Fritzkrieg

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #2588 u: 23.03.2026, 13:33:10 »
Čemu ovo sve? meni više muka šta mene nema na popisu a reka si mi da san dodan na crnu listu Šitmena????? Zašto me ignoriraš i zapostavljaš? Di je ovdje demokracija? @svi šitmeni koji su umislili nešto.
LA COSA NOSTRA

Online Tadich

• Tata
  • *
« Odgovori #2589 u: 23.03.2026, 14:37:58 »
Nije mi jasno cemu plakanje administraciji citava organizacija im se svodi na provociranje igraca kako ingame tako i na forumu cisti dokaz je to sto sam ja stavljen kao "meta" u temi a nisam mjesec dana usao ingame

Ako cemo po pravilima posto oni kada im odgovara pozivaju se na pravila a kada ne kao da ne postoje ja zahtjevam da se hitman organizacija vrati izvornim pravilima znaci nema killa bez mete iskljucivo samo meta a ne da neko stavlja po temama da svaki hitman mene treba da ubije po 5 puta bez ikakvog razloga napravljena je od hitmana DM organizacija onda ih izbacite i prebacite ih sve u neku DM organizaciju da bar ima smisla
Sam si rekao da te nema ig tako da nemaš sta zahtijevati.
Kao drugo Gopi svaka cast dobro.si.to objasnio. Naravno da je lista iz zezancije da se aktiviramo malo da ima zabave. Lista je napravljena da te ubije u igrici ne rl pa da skaces u oci toliko. I sad vidimo svi sto te nema ni ig i sto se samo raspravljas. Svima pase zezancija aktivnost samo ti.vodis svoju politiku

Josip Rossi [21] ☆☆ Hitman Agency ☆☆ Legend [7]

Online Ministar Pravde

• Gottara
  • *
« Odgovori #2590 u: 23.03.2026, 14:39:34 »
Stavite mene dva puta na listu toliko sam jakkkk

Online FilipCroatian

• Los Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #2591 u: 23.03.2026, 14:49:48 »
Stavite mene dva puta na listu toliko sam jakkkk

Ma x5, inace ne vrijedi

Online Tadich

• Tata
  • *
« Odgovori #2592 u: 23.03.2026, 14:51:57 »
Bolan vidite da liku fali nesto, zar nije bolje da ima zezancije

Online Brian

• *
« Odgovori #2593 u: 23.03.2026, 14:53:41 »
Sam si rekao da te nema ig tako da nemaš sta zahtijevati.
Kao drugo Gopi svaka cast dobro.si.to objasnio. Naravno da je lista iz zezancije da se aktiviramo malo da ima zabave. Lista je napravljena da te ubije u igrici ne rl pa da skaces u oci toliko. I sad vidimo svi sto te nema ni ig i sto se samo raspravljas. Svima pase zezancija aktivnost samo ti.vodis svoju politiku
Znas o kakvoj je personi rijec kad za istomisljenika imas gopija sve ti bude jasno

Online Tadich

• Tata
  • *
« Odgovori #2594 u: 23.03.2026, 14:55:55 »
Znas o kakvoj je personi rijec kad za istomisljenika imas gopija sve ti bude jasno
Samo nam nemoj mrtve psovat kako si onda ig radio

Kakv god da je gopi misljenje je dobro dao i svi se mozemo slozit sa njim