Korisničko Ime
Lozinka
ROSSI, Tomy, Amidza, Brian, krlac, lovree, Tyson, Reus_Zeus, Don i 34 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel vrijeme za jedno zaključavanje?
Samo nam nemoj mrtve psovat kako si onda ig radio Kakv god da je gopi misljenje je dobro dao i svi se mozemo slozit sa njim
igraš samp pijan? aj se liječit
Nije mi jasno cemu plakanje administraciji citava organizacija im se svodi na provociranje igraca kako ingame tako i na forumu cisti dokaz je to sto sam ja stavljen kao "meta" u temi a nisam mjesec dana usao ingameAko cemo po pravilima posto oni kada im odgovara pozivaju se na pravila a kada ne kao da ne postoje ja zahtjevam da se hitman organizacija vrati izvornim pravilima znaci nema killa bez mete iskljucivo samo meta a ne da neko stavlja po temama da svaki hitman mene treba da ubije po 5 puta bez ikakvog razloga napravljena je od hitmana DM organizacija onda ih izbacite i prebacite ih sve u neku DM organizaciju da bar ima smisla
Nisu rasprave o sampu nego o bolestima koje dečko ima.Sve u svemu rekao sam ti, udji ig pa pametuj koliko oces.Sve je napravljeno za zabavu, da nismo mi gluposti od pocetka radili i zezali se vi bi sad listali reelsove i tik tok ne bi ovde bili.Crna legija @lovric.
Mi bi sad listali reelove ne bi ovde bili govoris isto da ste podigli server u najmanju ruku na 50 igraca. Zbog raznoraznih debilizama ni ja ni 90% communitya na forumu ne igra vec nam forum sluzi da jebemo zaludjenike sa 20+ godina ko vi. Evo da ne uzmemo u obzir mene i conti vas je jebavo jel i on bolestan? Svi smo bolesni a tvoj kolega polufinalista kupa debilaOdjavljujem se radim... crna legija!!!
niste vi bolesni vi ste samo debelo glupi kao što i pokazuje svaki tvoj post koji si napisao a imaš 20+ godina i razmišljanje kao dabar