28.02.2026, 02:49:36

Autor Tema: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7  (Posjeta: 22011 vremena)

Dafa., saeg, Pery, Todor, Gottinho, Kiki Corleone, Juric, Tomy, John_Walke, Gopi, Amidza, Ballack, 𝒫𝒪𝒮𝐸𝒥𝒟𝒪𝒩 𝒮𝒜𝒩𝒯𝐼𝒩𝐼, Mido King, Barrack Cruz, Tyson i 148 Gostiju pregledava ovu temu.

Online rock.escobar

• La Cosa Nostra
  • *
Odg: BALKAN LEGACY || Kafana 24/7
« Odgovori #1320 u: 19.01.2026, 18:31:18 »
Igra dijete i cita lovricov chat

Offline lovric.

• Legacy
  • *
« Odgovori #1321 u: 19.01.2026, 19:39:29 »
Igra dijete i cita lovricov chat
bas

Offline kosovicc7

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1322 u: 19.01.2026, 20:48:04 »
Ti bi marko da budes admin jelde, pa te samo to zanima?
Nisu admini tu samo da zabavljaju vas punoljetnu djecicu, imaju oni i drugog posla
Ma ne bre nisam ja za to vise nego brate nedelja vece 0 admina ig niti da da koji event niti ista a ima ljudi jbg treba imat nekoga vazda ig pogotovo u te termine

Online balkanac

• BALKAN LEGACY 2025
  • *
« Odgovori #1323 u: 19.01.2026, 20:56:07 »
Ma ne bre nisam ja za to vise nego brate nedelja vece 0 admina ig niti da da koji event niti ista a ima ljudi jbg treba imat nekoga vazda ig pogotovo u te termine

Kad se da event 7 igraca od tih 20 dodje na event

Online xaviesta.

• nein
  • *
« Odgovori #1324 u: 19.01.2026, 21:09:00 »
ja danas startao svaki mogući event, max 6 osoba došlo na 20 igrača.

Offline kosovicc7

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1325 u: 19.01.2026, 21:17:04 »
Ma sve je to jasno ali ovo je bilo subota/nedelja uvece tipa oko 21/22 tu mora bit neko jbg nemojte me pogresko shvatit,drugarski savjet

Online Brian

• *
« Odgovori #1326 u: 19.01.2026, 21:38:56 »
Mooooožda su ovi eventi dosadili pa treba dodat koji novi?

Online cozmic

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1327 u: 19.01.2026, 22:16:53 »
Mooooožda su ovi eventi dosadili pa treba dodat koji novi?

samo se 10 godina isti ponavljaju, nemoj tako

Online Barrack Cruz

• -
  • *
« Odgovori #1328 u: 20.01.2026, 01:34:57 »
Treba uraditi sve novo, sve je ovo staro 10 godina. Ali za to treba vremena i ozbiljan scripter…
-

Offline Scorseze

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1329 u: 20.01.2026, 07:44:48 »
Bas me zanima gde su ovih 42 sto su glasali za samp projekat… Zasto vas nema IG?
MAKY SCORSEZE × GROVE STREET × GODFATHER

Online MORBIUS

• *
« Odgovori #1330 u: 20.01.2026, 08:43:04 »
Bas me zanima gde su ovih 42 sto su glasali za samp projekat… Zasto vas nema IG?
Baš to al jbga mogu i njih razumijeti npr neki nemaju tu mogućnost igrati gta 5... ili da im se ne sviđa i tjt.
Al mislim da je vrijeme da ovo pređe na nešto veće i zanimljivije jer odavno vrtimo istu stvar na ovom serveru a da nismo dobili nikakve novosti osim što su se vlasnici mijenjali kome je to zanimljivo nije mi jasno... ili radi "nostalgije" to znači igraju tjedan dana max i ugase i obrišu igricu.
Žao mi je što je na ovo spalo da server ne vodi nikud, volim ovu igricu naravno al na ovom serveru ne vidim nikakvu budućnost ukoliko @Zmajo ne poduzme nešto ozbiljno i tjt.. idući tjedan će biti dnevno 5 igrača od toga 4 afka i gotovo kroz mjesec dana.

Online Toxaa

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1331 u: 20.01.2026, 08:51:08 »
U ovoj kafani sve sami hejteri..Polako ljudi napravit ce se promjene, ko da ste jos uvijek kidovi

Offline Scorseze

• Balkan Legacy
  • *
« Odgovori #1332 u: 20.01.2026, 08:52:23 »
Baš to al jbga mogu i njih razumijeti npr neki nemaju tu mogućnost igrati gta 5... ili da im se ne sviđa i tjt.
Al mislim da je vrijeme da ovo pređe na nešto veće i zanimljivije jer odavno vrtimo istu stvar na ovom serveru a da nismo dobili nikakve novosti osim što su se vlasnici mijenjali kome je to zanimljivo nije mi jasno... ili radi "nostalgije" to znači igraju tjedan dana max i ugase i obrišu igricu.
Žao mi je što je na ovo spalo da server ne vodi nikud, volim ovu igricu naravno al na ovom serveru ne vidim nikakvu budućnost ukoliko @Zmajo ne poduzme nešto ozbiljno i tjt.. idući tjedan će biti dnevno 5 igrača od toga 4 afka i gotovo kroz mjesec dana.
Ma sve to stoji, mogu i ja igrat GTA V, samo ovi sto su glasali za samp oni i ne igraju, nema ih ig da podrže isti taj samp za kojeg glasaju…

U ovoj kafani sve sami hejteri..Polako ljudi napravit ce se promjene, ko da ste jos uvijek kidovi
Niko ne hejta ništa, pričamo razgovaramo
MAKY SCORSEZE × GROVE STREET × GODFATHER

Online Brian

• *
« Odgovori #1333 u: 20.01.2026, 09:41:04 »
Samp il GTA 5, minecraft server, cs server bilo kakav server da držis ozbiljan treba ti DEVELOPMENT TIM koji stalno ubacuje nešto novo - bar na mjesečnom nivou. Konkretno kad je samp slučaj treba ti skripter, maper ili čak 2 mapera a neki serveri ih imaju i po 5 al nema veze. Ajmo počet s tim ko je skripter? Evo ja bih volio da se administracija oglasi javno i kaže ko je skripter a ko maper i šta imaju u planu. Ja sam zamolio da se napravi par manjih promjena u policiji tipa ime same oragnizacije i skin i ništa se povodom toga nije uradilo. Šta da se očekuje i zašto ljudi predlažu neke složenije sisteme ako nema ko to da realizuje.

Prošlo je vrijeme kada se mogao ubacit neki stari mod, uložit neku mizeriju za host servera i foruma a ništa u development i uzimat donacije. Ja sam tu uvijek bio i kada je bilo 200-300 igrača i kada je bilo 10. Nekad malo više i aktivnije nekad manje ali sam tu uvijek bio da podržim. Sada je stvarno dosadilo jedno te isto u krug. Nemam motivacije - sve u organizacijama isto, nemam motivacije za imovinom - isti sistem imovine i poslova i da ne nabrajam više. Šta mogu kada uđem nego biti afk dok ne dođe neko koga znam da se malo zezamo i svako sebi.

Evo ja još jednom tražim da administracija napravi post u kojem će postavit ko skripta a ko mapa i šta tačno i kada planiraju uraditi na serveru. Mislim da će se i ostali igrači složiti sa mnom.

Online MORBIUS

• *
« Odgovori #1334 u: 20.01.2026, 09:50:52 »
Brate nije hejt nego hoćemo novosti i da nam je "svima" zanimljivije igrati ne da se samo igraju warovi a ostale stvari zanemarile u potpunosti. Zar je svrha servera samo pucati se 10 minuta na waru i otići /quit. Ako je to bit servera stavite Balkan Legacy DM i tjt. Previše se forsira organizacije i ratovi.
Da ne kažem kako su ekonomiju uništili ljudi za 10 dana igranja već imaju sve biznise, Ville, auta... nikakvog truda ništa izdrkali za 5 dana sve. Afka se po cijeli dan gledam par likova ne izlaze s servera doslovno afkaju od opena hahaha wtf je to igranje možda Zmajini botovi ne znam.
Da ne govorim za mod kakav je na serveru koji je već igran 100× i prešli su ga svi. A do prije godinu dana kad je Senci držao server svi dte srali na mod I na administraciju da ništa nije valjalo pa evo opet isto samo Zmajo vodi server nikakva novost.
Al ovo sve je  wtf